30/07/2020 31/07/2020 Συνελήφθησαν την Τρίτη 28 Ιουλίου 2020, στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 20 και 22 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, για τα αδικήματα της κλοπής και της πρόκλησης φθορών. Κατά τη διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης, εξιχνιάστηκε και υπόθεση κλοπής σε οικία στη Μυτιλήνη, που διαπράχθηκε κατά...
30 Ιουλίου, 2020 - 21:16
Τελευταία ενημέρωση: 31/07/2020 - 0:25

Σύλληψη ιερόσυλων για κλοπή σε ναό στην Μυτιλήνη

Διαδώστε:
Σύλληψη ιερόσυλων για κλοπή σε ναό στην Μυτιλήνη

Συνελήφθησαν την Τρίτη 28 Ιουλίου 2020, στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 20 και 22 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, για τα αδικήματα της κλοπής και της πρόκλησης φθορών.

Κατά τη διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης, εξιχνιάστηκε και υπόθεση κλοπής σε οικία στη Μυτιλήνη, που διαπράχθηκε κατά το χρονικό διάστημα του τελευταίου πενθημέρου.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, την Δευτέρα 27/7/2020 οι συλληφθέντες, δρώντας από κοινού, μπήκαν σε Ιερό Ναό στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης, παραβιάζοντας είσοδό του και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ, ενώ προκάλεσαν και φθορές.

Επίσης, εξακριβώθηκε ότι ο 20χρονος μπήκε στην προαναφερόμενη οικία, παραβιάζοντας εισόδους της και αφαίρεσε κοσμήματα και τιμαλφή.

Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων