02/05/2022 02/05/2022 Τα συλλυπητήριά της μετέφερε η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη για την κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτη Δράμας κυρού Παύλου, μέσω ανάρτησή της στο Facebook. “Ταπεινός, εργατικός και γενναιόδωρος αλλά και ξεκάθαρος στις θέσεις του όπως πρόσφατα είχε δείξει στο θέμα των εμβολιασμών”, έγραψε μεταξύ άλλων η κ. Ζαχαράκη. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την ανάρτησή της:...
02 Μαΐου, 2022 - 14:37

Συλλυπητήρια δήλωση από Σ. Ζαχαράκη για την κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτη Δράμας

Διαδώστε:
Συλλυπητήρια δήλωση από Σ. Ζαχαράκη για την κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτη Δράμας

Τα συλλυπητήριά της μετέφερε η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη για την κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτη Δράμας κυρού Παύλου, μέσω ανάρτησή της στο Facebook.

“Ταπεινός, εργατικός και γενναιόδωρος αλλά και ξεκάθαρος στις θέσεις του όπως πρόσφατα είχε δείξει στο θέμα των εμβολιασμών”, έγραψε μεταξύ άλλων η κ. Ζαχαράκη.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την ανάρτησή της:

“Η είδηση εκδημίας του Μακαριστού Μητροπολίτη Δράμας, Παύλου μας γεμίζει θλίψη.

Ταπεινός, εργατικός και γενναιόδωρος αλλά και ξεκάθαρος στις θέσεις του όπως πρόσφατα είχε δείξει στο θέμα των εμβολιασμών.

Αποφοίτησε από την εκκλησιαστική σχολή Λαμίας έχοντας υπάρξει μαθητής του αγαπημένου θείου μας π.Δαμασκηνού Ζαχαράκη, είχε ιδιαίτερη σχέση με την Ιερά Μονή Αγάθωνος στην Υπάτη.

Ειλικρινή συλλυπητήρια στον λαό της Δράμας αλλά και της Βέροιας, τόπο καταγωγής του.

Αιωνία του η μνήμη.

ΥΣ. Επέλεξα τη φωτογραφία της πρόσφατης επίσκεψής του στην Ιερά Μονή Αγαθωνος τον Φεβρουάριο”.

 

Διαβάστε ακόμη: Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Δράμας Παύλος – Τοποτηρητής ο Μητροπολίτης Ξάνθης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων