08/01/2020 08/01/2020 Ο Βλαντίμιρ Λεγκοίντα, επικεφαλής του Συνοδικού Τμήματος των σχέσεων της Εκκλησίας με την κοινωνία και τα ΜΜΕ, ανέφερε στο δικό του Telegram-canal ότι ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας και πασών τω Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος εξέφρασε τα βαθύτατα συλλυπητήριά του σχετικά με την συντριβή του ουκρανικού αεροσκάφους στο Ιράν. Το Boeing 737-800 των “Διεθνών αερογραμμών της Ουκρανίας” που...
08 Ιανουαρίου, 2020 - 21:52
Τελευταία ενημέρωση: 08/01/2020 - 21:40

Συλλυπητήρια Πατρ. Μόσχας για το Αεροπορικό δυστύχημα στο Ιράν

Διαδώστε:
Συλλυπητήρια Πατρ. Μόσχας για το Αεροπορικό δυστύχημα στο Ιράν

Ο Βλαντίμιρ Λεγκοίντα, επικεφαλής του Συνοδικού Τμήματος των σχέσεων της Εκκλησίας με την κοινωνία και τα ΜΜΕ, ανέφερε στο δικό του Telegram-canal ότι ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας και πασών τω Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος εξέφρασε τα βαθύτατα συλλυπητήριά του σχετικά με την συντριβή του ουκρανικού αεροσκάφους στο Ιράν.
Το Boeing 737-800 των “Διεθνών αερογραμμών της Ουκρανίας” που κατευθυνόταν στο Κίεβο, συνετρίβη νωρίς το πρωί  μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Τεχεράνης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, σκοτώθηκαν όλοι οι 176 επιβαίνοντες, 167 επιβάτες και εννέα μέλη του πληρώματος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων