31/10/2020 31/10/2020 Τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για τις «τραγικές συνέπειες του σεισμού στο Αιγαίο, που έπληξε ελληνικά νησιά» εξέφρασε ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, με τηλεγράφημά του στον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη. Στο τηλεγράφημα, που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του Κρεμλίνου, ο Ρώσος Πρόεδρος εξέφρασε συμπάθεια και συμπαράσταση σε όλους τους πληγέντες λόγω της φυσικής καταστροφής και...
31 Οκτωβρίου, 2020 - 16:30
Τελευταία ενημέρωση: 31/10/2020 - 16:26

Συλλυπητήρια Πούτιν για τα θύματα του σεισμού στη Σάμο

Διαδώστε:
Συλλυπητήρια Πούτιν για τα θύματα του σεισμού στη Σάμο

Τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για τις «τραγικές συνέπειες του σεισμού στο Αιγαίο, που έπληξε ελληνικά νησιά» εξέφρασε ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, με τηλεγράφημά του στον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στο τηλεγράφημα, που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του Κρεμλίνου, ο Ρώσος Πρόεδρος εξέφρασε συμπάθεια και συμπαράσταση σε όλους τους πληγέντες λόγω της φυσικής καταστροφής και ευχήθηκε την ταχύτερη αποκατάσταση των περιοχών της χώρας οι οποίες υπέστησαν ζημιές.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων