20/11/2020 21/11/2020 Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν απέστειλε συλλυπητήριο τηλεγράφημα στον Σέρβο ομόλογο του Αλεξάνταρ Βούτσιτς εκφράζοντας τη βαθιά του θλίψη για την κοίμηση του μακαριστού Πατριάρχου κυρού Ειρηναίου, η οποία συνέβη νωρίς το πρωί της 20ης Νοεμβρίου 2020. “Παρακαλώ, δεχθείτε τα συλλυπητήρια για την ανεπανόρθωτη απώλεια του μακαριστού Πατριάρχου Σερβίας κυρού Ειρηναίου. Η πολυετής ποιμαντική δράση...
20 Νοεμβρίου, 2020 - 19:30
Τελευταία ενημέρωση: 21/11/2020 - 3:43

Συλλυπητήρια Πούτιν σε Βούτσιτς για την κοίμηση του Πατριάρχου Σερβίας

Διαδώστε:
Συλλυπητήρια Πούτιν σε Βούτσιτς για την κοίμηση του Πατριάρχου Σερβίας

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν απέστειλε συλλυπητήριο τηλεγράφημα στον Σέρβο ομόλογο του Αλεξάνταρ Βούτσιτς εκφράζοντας τη βαθιά του θλίψη για την κοίμηση του μακαριστού Πατριάρχου κυρού Ειρηναίου, η οποία συνέβη νωρίς το πρωί της 20ης Νοεμβρίου 2020.

“Παρακαλώ, δεχθείτε τα συλλυπητήρια για την ανεπανόρθωτη απώλεια του μακαριστού Πατριάρχου Σερβίας κυρού Ειρηναίου. Η πολυετής ποιμαντική δράση του Πατριάρχου τον έκανε άξιο σεβασμού στην χώρα του και στο εξωτερικό. Οι προσπάθειες του για την προώθηση υψηλών πνευματικών αξιών και για την ενίσχυση της ενότητας του Ορθοδόξου κόσμου, είναι δύσκολο να εκτιμηθούν. Ζητώ να μεταφέρετε τα λόγια της ειλικρινής συμπάθειας και υποστήριξης μου στους κληρικούς της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Σερβίας και στον φίλο Σερβικό λαό.”, αναφέρει το μήνυμα του Ρώσου Προέδρου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκοιμήθη ο Πατριάρχης Σερβίας – Ο Προκαθήμενος που θεωρούσε το Κόσοβο καρδιά της Σερβίας αποζητώντας την ειρηνική συμφιλίωση Σέρβων και Αλβανών

 

Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων