06/02/2023 10/02/2023 Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επικοινώνησε με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για τα θύματα του καταστροφικού σεισμού. Η κυρία Σακελλαροπούλου ευχήθηκε να αναρρώσουν γρήγορα οι τραυματίες και να σωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ζωές. Επεσήμανε, ακόμη, ότι η Ελλάδα στέκεται αλληλέγγυα στον δοκιμαζόμενο Τουρκικό λαό και...
06 Φεβρουαρίου, 2023 - 21:43
Τελευταία ενημέρωση: 10/02/2023 - 16:08

Συλλυπητήρια Σακελλαροπούλου στον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Διαδώστε:
Συλλυπητήρια Σακελλαροπούλου στον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επικοινώνησε με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για τα θύματα του καταστροφικού σεισμού.

Η κυρία Σακελλαροπούλου ευχήθηκε να αναρρώσουν γρήγορα οι τραυματίες και να σωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ζωές. Επεσήμανε, ακόμη, ότι η Ελλάδα στέκεται αλληλέγγυα στον δοκιμαζόμενο Τουρκικό λαό και στηρίζει έμπρακτα τις επιχειρήσεις διάσωσης.

Ο Τούρκος Πρόεδρος ευχαρίστησε την κυρία Σακελλαροπούλου τόσο για τη συμπαράσταση του Ελληνικού λαού, όσο και για τη βοήθεια που ήδη εστάλη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φονικός σεισμός 7,8 Ρίχτερ στα σύνορα Τουρκίας και Συρίας – Η Ελλάδα στέλνει βοήθεια (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Σεισμός στην Τουρκία: Πολυκατοικίες γκρεμίζονται σαν χάρτινοι πύργοι

Νέος ισχυρός σεισμός στην Τουρκία – Πάνω από 1.500 οι νεκροί – Κατέρρευσαν Ορθόδοξοι ναοί (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Σακελλαροπούλου για σεισμό σε Τουρκία και Συρία: Στηρίζουμε το έργο των σωστικών συνεργείων

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων