16/12/2021 16/12/2021 Τα συλλυπητήρια της προς τους οικείους του καθηγητή της Θεολογικής Σχολής Αθηνών, μακαριστού Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κυρού Ιερεμίου, ο οποίος εκοιμήθη το βράδυ της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου 2021, καθώς και προς το χριστεπώνυμο πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεως, εκφράζει με ανακοίνωση της η Κοσμητεία της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αναλυτικά, η...
16 Δεκεμβρίου, 2021 - 14:57
Τελευταία ενημέρωση: 16/12/2021 - 15:09

Συλλυπητήρια της Κοσμητείας της Θεολογικής Σχολής Αθηνών για τον μακαριστό Μητροπολίτη Γόρτυνος Ιερεμία

Διαδώστε:
Συλλυπητήρια της Κοσμητείας της Θεολογικής Σχολής Αθηνών για τον μακαριστό Μητροπολίτη Γόρτυνος Ιερεμία

Τα συλλυπητήρια της προς τους οικείους του καθηγητή της Θεολογικής Σχολής Αθηνών, μακαριστού Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κυρού Ιερεμίου, ο οποίος εκοιμήθη το βράδυ της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου 2021, καθώς και προς το χριστεπώνυμο πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεως, εκφράζει με ανακοίνωση της η Κοσμητεία της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Κοσμητείας της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών αναφέρει τα εξής:

Η Θεολογική Σχολή, αλλά και το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.), με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκαν την εκδημία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Ιερεμίου (Φούντα), Καθηγητού της Θεολογικής Σχολής (Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας)

Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 2 μ.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου στη Μεγαλόπολη.

Ο Κοσµήτωρ της Θεολογικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α., οι Πρόεδροι των Τµηµάτων Θεολογίας και Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας και όλο το ακαδηµαϊκό και διοικητικό προσωπικό εκφράζουµε προς τους οικείους του εκλιπόντος, καθώς και προς το χριστεπώνυμο πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεως Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως, ειλικρινή συλλυπητήρια.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων