09/04/2021 10/04/2021 Τα θερμά της συλλυπητήρια προς την Βασίλισσα Ελισάβετ, την βασιλική οικογένεια και τον βρετανικό λαό, για την απώλεια του Δούκα του Εδιμβούργου, Πρίγκιπα Φιλίππου, εκφράζει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μέσω ανάρτησης της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, κάνοντας παράλληλα αναφορά στην Κέρκυρα, γενέτειρα του θανόντος. “Ο Πρίγκιπας Φίλιππος, ο οποίος είχε γεννηθεί στην Κέρκυρα,...
09 Απριλίου, 2021 - 20:43
Τελευταία ενημέρωση: 10/04/2021 - 13:50

Συλλυπητήρια της ΠτΔ για την απώλεια του Πρίγκιπα Φιλίππου

Διαδώστε:
Συλλυπητήρια της ΠτΔ για την απώλεια του Πρίγκιπα Φιλίππου

Τα θερμά της συλλυπητήρια προς την Βασίλισσα Ελισάβετ, την βασιλική οικογένεια και τον βρετανικό λαό, για την απώλεια του Δούκα του Εδιμβούργου, Πρίγκιπα Φιλίππου, εκφράζει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μέσω ανάρτησης της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, κάνοντας παράλληλα αναφορά στην Κέρκυρα, γενέτειρα του θανόντος.

“Ο Πρίγκιπας Φίλιππος, ο οποίος είχε γεννηθεί στην Κέρκυρα, υπηρέτησε με αφοσίωση τη χώρα του για πολλές δεκαετίες. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια προς τη Βασίλισσα Ελισάβετ, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και τον βρετανικό λαό.”, αναφέρει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων