06/08/2019 06/08/2019 Συλλυπητήρια επιστολή προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, για τα θύματα των ένοπλων επιθέσεων που πραγματοποιήθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες απέστειλε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος. Η επιστολή Εξοχότατε, κύριε Πρόεδρε! Με πόνο στην καρδιά πληροφορηθήκαμε την είδηση το θανάτου και του τραυματισμού πολιτών ως αποτέλεσμα ένοπλων επιθέσεων σε πόλεις της Αμερικής....
06 Αυγούστου, 2019 - 9:49

Συλλυπητήρια του  Πατρ. Μόσχας για τα θύματα σε Οχάιο και Τέξας

Διαδώστε:
Συλλυπητήρια του  Πατρ. Μόσχας για τα θύματα σε Οχάιο και Τέξας

Συλλυπητήρια επιστολή προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, για τα θύματα των ένοπλων επιθέσεων που πραγματοποιήθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες απέστειλε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος.

Η επιστολή

Εξοχότατε, κύριε Πρόεδρε!

Με πόνο στην καρδιά πληροφορηθήκαμε την είδηση το θανάτου και του τραυματισμού πολιτών ως αποτέλεσμα ένοπλων επιθέσεων σε πόλεις της Αμερικής.

Στις δύσκολες αυτές ημέρες για τον αμερικανικό λαό, προσεύχομαι για όλους εκείνους που έχουν πληγεί από τη θλίψη. Ελπίζω ότι στο μέλλον θα γίνουν τα πάντα προκειμένου να αποτραπεί η επανάληψη τέτοιων τραγωδιών .

Είθε ο Πανάγαθος Θεός να ενισχύσει τα χέρια των γιατρών που αγωνίζονται για τη ζωή και την υγεία των τραυματιών, και να προσφέρει ταχεία θεραπεία στους τραυματίες και παρηγοριά στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων