27/08/2019 27/08/2019 Η Γενική Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Χριστιάνα Καλογήρου, για την εκδημία του Μητροπολίτη Λήμνου γέροντα Ιερόθεου εξέφρασε τη θλίψη της, λέγοντας: «Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους και στο λαό της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου για την εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτη Ιερόθεου. Από το 1988 υπηρέτησε τα ακριτικά νησιά της Λήμνου και...
27 Αυγούστου, 2019 - 12:39
Τελευταία ενημέρωση: 27/08/2019 - 12:44

Συλλυπητήριο Μήνυμα από την Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής

Διαδώστε:
Συλλυπητήριο Μήνυμα από την Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής

Η Γενική Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Χριστιάνα Καλογήρου, για την εκδημία του Μητροπολίτη Λήμνου γέροντα Ιερόθεου εξέφρασε τη θλίψη της, λέγοντας:

«Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους και στο λαό της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου για την εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτη Ιερόθεου.
Από το 1988 υπηρέτησε τα ακριτικά νησιά της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου με αφοσίωση, επιτελώντας σημαντικό ποιμαντικό έργο. Η ψυχή του ας αναπαυθεί εν ειρήνη».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων