03/09/2021 03/09/2021 Συλλυπητήριο μήνυμα για την εκδημία του Μίκη Θεοδωράκη απέστειλε η Α.Ε. Μαχμούντ Αμπάς, Πρόεδρος του Κράτους της Παλαιστίνης και Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης. Στο μήνυμα ο Πρόεδρος του Παλαιστινιακού Κράτος θυμάται τον Μίκη ως «έναν μεγάλο φίλο του Παλαιστινιακού Λαού, που αφιέρωσε τη ζωή του για την υπεράσπιση της ελευθερίας,...
03 Σεπτεμβρίου, 2021 - 23:02
Τελευταία ενημέρωση: 03/09/2021 - 23:04

Συλλυπητήριο μήνυμα του Μαχμούντ Αμπάς για τον Μίκη Θεοδωράκη

Διαδώστε:
Συλλυπητήριο μήνυμα του Μαχμούντ Αμπάς για τον Μίκη Θεοδωράκη

Συλλυπητήριο μήνυμα για την εκδημία του Μίκη Θεοδωράκη απέστειλε η Α.Ε. Μαχμούντ Αμπάς, Πρόεδρος του Κράτους της Παλαιστίνης και Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης. Στο μήνυμα ο Πρόεδρος του Παλαιστινιακού Κράτος θυμάται τον Μίκη ως «έναν μεγάλο φίλο του Παλαιστινιακού Λαού, που αφιέρωσε τη ζωή του για την υπεράσπιση της ελευθερίας, της ειρήνης και της δίκαιης υπόθεσης της Παλαιστίνης». 

Διαβάστε την Eπίσημη Μετάφραση του μηνύματος:

Αξιότιμη οικογένεια του εκλιπόντος του μεγάλου μουσικού Μίκη Θεοδωράκη

Ελληνική Δημοκρατία – Αθήνα

Λάβαμε με βαθιά λύπη και θλίψη την είδηση του θανάτου του μουσικού, πολιτικού και μεγάλου φίλου του παλαιστινιακού μας λαού, κ. Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος αφιέρωσε τη ζωή του στη μουσική, την πολιτική, την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και στην υποστήριξη της δημοκρατίας, της ελευθερίας και της ειρήνης.

Θα τον θυμόμαστε με μεγάλη ευλάβεια ως φίλο και υποστηρικτή της δίκαιης υπόθεσης μας, κάτοχο της τιμητικής παλαιστινιακής ιθαγένειας, και φορώντας την παλαιστινιακή μαντήλα (keffiyeh).
Στο όνομα του κράτους και του λαού της Παλαιστίνης και εκ μέρους μου, εκφράζουμε σε εσάς, τους οικείους του και σε όλο τον φίλο ελληνικό λαό τα θερμά μας συλλυπητήρια. Ευχόμαστε να αναπαυθεί εν ειρήνη η ψυχή του και σε όλους σας υπομονή και θερμά συλλυπητήρια.

Παρακαλώ δεχτείτε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια

Ραμάλα, 2 Σεπτεμβρίου 2021

Μαχμούντ Αμπάς

Προέδρου του Κράτους της Παλαιστίνης,

Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων