03/01/2022 03/01/2022 Με βαθύτατη θλίψη ο Σύνδεσμος Αιτωλοακαρνάνων «ΟΣΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» πληροφορήθηκε σήμερα την εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κυρού Κοσμά. Ενός αγνού, ταπεινού, σεμνού, ακούραστου εργάτη του Ευαγγελικού κηρύγματος, που επί δεκαέξι συναπτά χρόνια εποίμανε το λαό της Μητροπόλεώς μας. Δίδαξε, έζησε, λάτρεψε μόνο το Θεό, στο θυσιαστήριο του Οποίου σήμερα παρευρίσκεται. Θα...
03 Ιανουαρίου, 2022 - 15:55
Τελευταία ενημέρωση: 03/01/2022 - 15:36

Συλλυπητήριο μήνυμα του Συνδέσμου Αιτωλοακαρνάνων

Διαδώστε:
Συλλυπητήριο μήνυμα του Συνδέσμου Αιτωλοακαρνάνων

Με βαθύτατη θλίψη ο Σύνδεσμος Αιτωλοακαρνάνων «ΟΣΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» πληροφορήθηκε σήμερα την εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κυρού Κοσμά. Ενός αγνού, ταπεινού, σεμνού, ακούραστου εργάτη του Ευαγγελικού κηρύγματος, που επί δεκαέξι συναπτά χρόνια εποίμανε το λαό της Μητροπόλεώς μας.
Δίδαξε, έζησε, λάτρεψε μόνο το Θεό, στο θυσιαστήριο του Οποίου σήμερα παρευρίσκεται. Θα προσεύχεται για όλο το λαό, που υπηρέτησε με ανιδιοτελή αγάπη σαράντα και πλέον χρόνια.
Αιωνία του η μνήμη.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ             Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΑΣΟΣ    ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ- ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων