03/02/2020 03/02/2020 Ο θρησκευτικός τουρισμός τίθεται στο επίκεντρο της συνεργασίας μεταξύ Ελλάδος και Βουλγαρίας. Ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης και η υπουργός Τουρισμού της Βουλγαρίας, Νικολίνα Ανγκέλκοβα υπέγραψαν Συμφωνία για Κοινό Πρόγραμμα Δράσης για την περίοδο 2020-2022 στον τομέα του τουρισμού. Σε κοινή συνέντευξη Τύπου υπογράμμισαν τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών και αναφέρθηκαν στις...
03 Φεβρουαρίου, 2020 - 10:35
Τελευταία ενημέρωση: 03/02/2020 - 12:06

Συμφωνία Ελλάδας- Βουλγαρίας για τον θρησκευτικό τουρισμό

Διαδώστε:
Συμφωνία Ελλάδας- Βουλγαρίας για τον θρησκευτικό τουρισμό

Ο θρησκευτικός τουρισμός τίθεται στο επίκεντρο της συνεργασίας μεταξύ Ελλάδος και Βουλγαρίας.

Ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης και η υπουργός Τουρισμού της Βουλγαρίας, Νικολίνα Ανγκέλκοβα υπέγραψαν Συμφωνία για Κοινό Πρόγραμμα Δράσης για την περίοδο 2020-2022 στον τομέα του τουρισμού. Σε κοινή συνέντευξη Τύπου υπογράμμισαν τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών και αναφέρθηκαν στις κοινές προσπάθειες για την περαιτέρω ανάπτυξη ειδικών μορφών τουρισμού, όπως είναι ο θρησκευτικός και ο πολιτιστικός τουρισμός.


Ο κ. Θεοχάρης προσέθεσε πως «η εν λόγω συμφωνία θα αποφέρει σημαντικά οφέλη και στις δύο χώρες, καθώς η Ελλάδα μπορεί να επωφεληθεί από την εμπειρία της Βουλγαρίας και το αντίστροφο». ‘Αλλωστε, όπως είπε ο υπουργός Τουρισμού: «Τα ποσοστά των Ελλήνων τουριστών που επισκέπτονται κάθε χρόνο τη Βουλγαρία είναι πολύ υψηλά, ενώ, παράλληλα, οι Βούλγαροι τουρίστες βρίσκονται ανάμεσα στους λαούς με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην Ελλάδα».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων