28/06/2023 28/06/2023 Συναγερμός σήμανε σήμερα το μεσημέρι στο Βερολίνο, καθώς φέρεται άνδρας να εισέβαλε σε σχολική αίθουσα, κρατώντας αντικείμενο που μοιάζει με όπλο. Το τοπικό μέσο ενημέρωσης rbb24, τόνισε πως ο εν λόγω άνδρας φέρεται να είχε αποθηκεύσει τσάντες με άγνωστο περιεχόμενο στο σχολείο για λόγους που δεν ήταν άμεσα σαφείς. Οι μαθητές και το διδακτικό προσωπικό...
28 Ιουνίου, 2023 - 14:30
Τελευταία ενημέρωση: 28/06/2023 - 15:04

Συναγερμός στο Βερολίνο: Αναφορές για ένοπλο σε σχολείο

Διαδώστε:
Συναγερμός στο Βερολίνο: Αναφορές για ένοπλο σε σχολείο

Συναγερμός σήμανε σήμερα το μεσημέρι στο Βερολίνο, καθώς φέρεται άνδρας να εισέβαλε σε σχολική αίθουσα, κρατώντας αντικείμενο που μοιάζει με όπλο.

Το τοπικό μέσο ενημέρωσης rbb24, τόνισε πως ο εν λόγω άνδρας φέρεται να είχε αποθηκεύσει τσάντες με άγνωστο περιεχόμενο στο σχολείο για λόγους που δεν ήταν άμεσα σαφείς.

Οι μαθητές και το διδακτικό προσωπικό ζητήθηκε μέσω μεγαφώνων να παραμείνει στις αίθουσες, σύμφωνα με το rbb24, ενώ η αστυνομία κάνει έρευνες στο κτήριο.

Πηγή: briefingnews

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων