12/11/2022 12/11/2022 Συναντήσεις με την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο θα έχει στην Αρχιεπισκοπή Κύπρου, μετά το πέρας της νεκρώσιμης Ακολουθίας, ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που δημοσιοποίησε η Προεδρία της Δημοκρατίας: 14:10 Πρόεδρος Δημοκρατίας – Συνάντηση με την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου (Αρχιεπισκοπή) 14:25...
12 Νοεμβρίου, 2022 - 10:53

Συναντήσεις με Οικουμενικό Πατριάρχη και Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα έχει ο Νίκος Αναστασιάδης

Διαδώστε:
Συναντήσεις με Οικουμενικό Πατριάρχη και Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα έχει ο Νίκος Αναστασιάδης

Συναντήσεις με την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο θα έχει στην Αρχιεπισκοπή Κύπρου, μετά το πέρας της νεκρώσιμης Ακολουθίας, ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που δημοσιοποίησε η Προεδρία της Δημοκρατίας:

14:10 Πρόεδρος Δημοκρατίας – Συνάντηση με την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου (Αρχιεπισκοπή)

14:25 Πρόεδρος Δημοκρατίας – Συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο (Αρχιεπισκοπή)

15:00 Πρόεδρος Δημοκρατίας θα παρακαθίσει σε γεύμα που παραθέτει η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρος προς τιμή των ξένων επισήμων που θα παραστούν στην κηδεία του Αρχιεπισκόπου (Αρχιεπισκοπή)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων