01/03/2019 01/03/2019 Πρωτοβουλία ενημέρωσης της ευρωπαϊκής κοινότητας σχετικά με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Ουκρανία, μετά την χορήγηση του Τόμου της Αυτοκεφαλίας από το Φανάρι, ανέλαβε επίσκοπος Βίκτωρ Βαρισκέφκι, εκπρόσωπος της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας του Πατριαρχείου Μόσχας, σε διεθνείς ευρωπαϊκούς οργανισμούς. Ο Ιεράρχης επισκέφθηκε το Στρασβούργο. Κατά τη διήμερη επίσκεψή του στην έδρα του ευρωκοινοβουλίου...
01 Μαρτίου, 2019 - 8:17

Συναντήσεις στο Στρασβούργο για την Ουκρανία

Διαδώστε:
Συναντήσεις στο Στρασβούργο για την Ουκρανία

Πρωτοβουλία ενημέρωσης της ευρωπαϊκής κοινότητας σχετικά με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Ουκρανία, μετά την χορήγηση του Τόμου της Αυτοκεφαλίας από το Φανάρι, ανέλαβε επίσκοπος Βίκτωρ Βαρισκέφκι, εκπρόσωπος της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας του Πατριαρχείου Μόσχας, σε διεθνείς ευρωπαϊκούς οργανισμούς. Ο Ιεράρχης επισκέφθηκε το Στρασβούργο.
Κατά τη διήμερη επίσκεψή του στην έδρα του ευρωκοινοβουλίου ο επίσκοπος Βίκτωρ συναντήθηκε με Ευρωπαίους αξιωματούχους ενημερώνοντας τους για τις συνθήκες στην Ουκρανία. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση τους διένειμε οπτικοακουστικό υλικό, και ζήτησε την παρέμβασή τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων