13/02/2023 13/02/2023 Κατά την παραμονή του Σωματείου Ιεροψαλτών Νομού Τρικάλων Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός στην Κωνσταντινούπολη, πραγματοποιήθηκαν δύο σημαντικές συναντήσεις του Προέδρου κ. Αθανάσιου Γ. Δημητρίου και μελών του Δ.Σ. Η πρώτη με τον Πρόεδρο του ιστορικού Συνδέσμου Μουσικόφιλων του Πέραν, π. Βοσποριο Μαγκαφά, υπογραμμα­τέα της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου, και τον Αντιπρόεδρο Άρχοντα...
13 Φεβρουαρίου, 2023 - 19:16
Τελευταία ενημέρωση: 13/02/2023 - 21:55

Συναντήσεις του Σωματείου Ιεροψαλτών Νομού Τρικάλων στην Κωνσταντινούπολη

Διαδώστε:
Συναντήσεις του Σωματείου Ιεροψαλτών Νομού Τρικάλων στην Κωνσταντινούπολη

Κατά την παραμονή του Σωματείου Ιεροψαλτών Νομού Τρικάλων Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός στην Κωνσταντινούπολη, πραγματοποιήθηκαν δύο σημαντικές συναντήσεις του Προέδρου κ. Αθανάσιου Γ. Δημητρίου και μελών του Δ.Σ.

Η πρώτη με τον Πρόεδρο του ιστορικού Συνδέσμου Μουσικόφιλων του Πέραν, π. Βοσποριο Μαγκαφά, υπογραμμα­τέα της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου, και τον
Αντιπρόεδρο Άρχοντα κ. Γεώργιο Μπα­κό­που­­­λο, Α΄ Δομέστικο της Μ.τ.Χ.Ε., και η δεύτερη με τον Μητροπολίτη Καλλιουπόλεως κ. Στέφανο και τον Αρχιμανδρίτη του Οικουμενικού Θρόνου π. Λάζαρο Θεοδοσίου στον ιστορικό Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ταταούλων.

Αμφότερες οι συναντήσεις ήταν ουσιαστικές και συζητήθηκαν θέματα ευρείας συνεργασίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων