08/12/2021 09/12/2021 Εθιμοτυπική συνάντηση είχε ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος και Πρόεδρος του Σωματείου Ιεροψαλτών Τρικάλων κ. Αθανάσιος Γ. Δημητρίου με τον Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων κ Στέργιο Νίντο την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021. Τον Πρόεδρο συνόδευε ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου κ. Νικόλαος Χλωρός. Ο κ. Νίντος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι...
08 Δεκεμβρίου, 2021 - 21:25
Τελευταία ενημέρωση: 09/12/2021 - 0:08

Συνάντηση αντιπροσωπείας Ιεροψαλτών με τον Αστυνομικό Διευθυντή Τρικάλων

Διαδώστε:
Συνάντηση αντιπροσωπείας Ιεροψαλτών με τον Αστυνομικό Διευθυντή Τρικάλων

Εθιμοτυπική συνάντηση είχε ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος και Πρόεδρος του Σωματείου Ιεροψαλτών Τρικάλων κ. Αθανάσιος Γ. Δημητρίου με τον Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων κ Στέργιο Νίντο την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021. Τον Πρόεδρο συνόδευε ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου κ. Νικόλαος Χλωρός.

Ο κ. Νίντος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «η αστυνομία τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει εξωστρέφεια, δυναμική και έχει γίνει ένα με την κοινωνία. Πέρα από την αποστολή της, που είναι η υπεράσπιση της έννομης τάξης βοηθά την κοινωνία και συνεργαζόμενος με αυτή και τους τοπικούς φορείς, συνδράμει στο να βελτιώσει γενικότερα τις συνθήκες διαβίωσης στην περιοχή.»

Ο Πρόεδρος των Ιεροψαλτών ευχαρίστησε τον Αστυνομικό Διευθυντή για την αμέριστη στήριξη του στο πρόσφατο 1ο Διεθνές Συνέδριο της Ιεροψαλτικής Κοινότητας που πραγματοποιήθηκε στις 3 με 6 Νοεμβρίου 2021 στην πόλη των Τρικάλων και προσέφερε στον Αστυνομικό Διευθυντή τον «Έπαινο» της Ομοσπονδίας μετά του Αναμνηστικού Μεταλλίου του 1ου Διεθνούς Ιεροψαλτικού Συνεδρίου.

Από την πλευρά του ο Αστυνομικός Διευθυντής απένειμε στο Σωματείο Τιμητική Πλακέτα με το έμβλημα της Ελληνικής Αστυνομίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων