22/08/2019 22/08/2019 ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – Την Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019, ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Anoushavan Tanielian, Επικεφαλής της Ανατολικής Επαρχίας της Αρμένικής Εκκλησίας της δικαιοδοσίας του καθολικοσάτου της Κιλικίας. Κατά την συνάντηση, επισημάνθηκαν κοινές ιστορικές εμπειρίες μεταξύ του Οικουμενικού Πατριαρχείου και της Αρμενικής Εκκλησίας, και κοινές ποιμαντορικές προκλήσεις στις Η. Π. Α.: Ενοριακά Σχολεία,...
22 Αυγούστου, 2019 - 22:05
Τελευταία ενημέρωση: 22/08/2019 - 22:07

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Ελπιδοφόρου με τον Αρχιεπίσκοπο Anoushavan

Διαδώστε:
Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Ελπιδοφόρου με τον Αρχιεπίσκοπο Anoushavan

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – Την Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019, ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Anoushavan Tanielian, Επικεφαλής της Ανατολικής Επαρχίας της Αρμένικής Εκκλησίας της δικαιοδοσίας του καθολικοσάτου της Κιλικίας.

Κατά την συνάντηση, επισημάνθηκαν κοινές ιστορικές εμπειρίες μεταξύ του Οικουμενικού Πατριαρχείου και της Αρμενικής Εκκλησίας, και κοινές ποιμαντορικές προκλήσεις στις Η. Π. Α.: Ενοριακά Σχολεία, αφομοίωση των πιστών και πρόσφυγες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων