08/03/2023 08/03/2023 Συνάντηση με τον νέο υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο θα έχει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας αύριο Πέμπτη 9 Μαρτίου στις 14:00, κατά την πρώτη επίσκεψη του τελευταίου στην Ελλάδα, μετά από την ανάληψη των καθηκόντων του. Οι δύο υπουργοί Εξωτερικών θα έχουν συνομιλίες κατά τη διάρκεια γεύματος εργασίας, μετά το πέρας του...
08 Μαρτίου, 2023 - 16:05
Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2023 - 16:02

Συνάντηση Δένδια με τον νέο Κύπριο ΥΠΕΞ  

Διαδώστε:
Συνάντηση Δένδια με τον νέο Κύπριο ΥΠΕΞ  

Συνάντηση με τον νέο υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο θα έχει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας αύριο Πέμπτη 9 Μαρτίου στις 14:00, κατά την πρώτη επίσκεψη του τελευταίου στην Ελλάδα, μετά από την ανάληψη των καθηκόντων του.

Οι δύο υπουργοί Εξωτερικών θα έχουν συνομιλίες κατά τη διάρκεια γεύματος εργασίας, μετά το πέρας του οποίου θα προβούν σε κοινές δηλώσεις προς τον Τύπο, περί ώρα 15:30, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

«Η συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο της διαρκούς συνεργασίας και του συντονισμού των δύο χωρών», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση. «Οι συνομιλίες κατά την ανωτέρω επίσκεψη αναμένεται να επικεντρωθούν στις εξελίξεις στο Κυπριακό και στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσόγειου, καθώς και σε ένα ευρύ φάσμα διεθνών και περιφερειακών ζητημάτων», προσθέτει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων