17/03/2021 17/03/2021 Ολοκληρώθηκαν οι πολιτικές διαβουλεύσεις μεταξύ των υπουργείων Εξωτερικών Ελλάδας-Τουρκίας, οι οποίες είχαν ξεκινήσει στις 10:00. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλαίσιο των πολιτικών διαβουλεύσεων εξετάστηκε μεταξύ άλλων, η προοπτική συνάντησης των δύο υπουργών στο προσεχές μέλλον. Ο υπηρεσιακός Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών πρέσβης Θεμιστοκλής Δεμίρης ενημέρωσε τον Τούρκο υφυπουργό Εξωτερικών πρέσβη Σεντάτ Ονάλ, ότι ο...
17 Μαρτίου, 2021 - 14:21
Τελευταία ενημέρωση: 17/03/2021 - 14:23

Συνάντηση Δένδια – Τσαβούσογλου στις 14/4 υπό προϋποθέσεις

Διαδώστε:
Συνάντηση Δένδια – Τσαβούσογλου στις 14/4 υπό προϋποθέσεις

Ολοκληρώθηκαν οι πολιτικές διαβουλεύσεις μεταξύ των υπουργείων Εξωτερικών Ελλάδας-Τουρκίας, οι οποίες είχαν ξεκινήσει στις 10:00. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλαίσιο των πολιτικών διαβουλεύσεων εξετάστηκε μεταξύ άλλων, η προοπτική συνάντησης των δύο υπουργών στο προσεχές μέλλον.

Ο υπηρεσιακός Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών πρέσβης Θεμιστοκλής Δεμίρης ενημέρωσε τον Τούρκο υφυπουργό Εξωτερικών πρέσβη Σεντάτ Ονάλ, ότι ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας έκανε δεκτή, καταρχήν, την πρόσκληση του Τούρκου ομολόγου του Μεβλούτ Τσαβούσογλου να μεταβεί στην ‘Άγκυρα στις 14 Απριλίου, εφόσον, όμως, επικρατούν οι κατάλληλες συνθήκες.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων