26/10/2020 26/10/2020 Συνάντηση με τον Δήμαρχο Στροβόλου, κ. Αντρέα Παπαχαραλάμπους, στο γραφείο του, είχε σήμερα Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020, η Δήμαρχος Λευκονοίκου, κ. Ζήνα Λυσάνδρου-Παναγίδη, στην οποία συμμετείχαν ο Δημοτικός Σύμβουλος Λευκονοίκου, κ. Γιαννάκης Σιακαλλής, και η Πολιτιστική Λειτουργός του Δήμου Στροβόλου, κ. Ειρήνη Βιολάρη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα, μετά από πρόσκληση...
26 Οκτωβρίου, 2020 - 22:43
Τελευταία ενημέρωση: 26/10/2020 - 22:48

Συνάντηση Δημάρχου Λευκονοίκου με τον Δήμαρχο Στροβόλου

Διαδώστε:
Συνάντηση Δημάρχου Λευκονοίκου με τον Δήμαρχο Στροβόλου

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Στροβόλου, κ. Αντρέα Παπαχαραλάμπους, στο γραφείο του, είχε σήμερα Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020, η Δήμαρχος Λευκονοίκου, κ. Ζήνα Λυσάνδρου-Παναγίδη, στην οποία συμμετείχαν ο Δημοτικός Σύμβουλος Λευκονοίκου, κ. Γιαννάκης Σιακαλλής, και η Πολιτιστική Λειτουργός του Δήμου Στροβόλου, κ. Ειρήνη Βιολάρη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Στροβόλου για να συζητήσουν τρόπους συνεργασίας των δύο Δήμων μέσα στο πλαίσιο των 200 χρόνων από την Εθνική Παλιγγενεσία.

Η Δήμαρχος Λευκονοίκου εξέφρασε τις ευχαριστίες της στον Δήμαρχο Στροβόλου για την τιμητική πρόσκληση στον Δήμο της, έναν κατεχόμενο ιστορικό Δήμο με μεγάλη προσφορά στον τόπο μας, που γέννησε τον Εθνικό Ποιητή της Κύπρου, τον Βασίλη Μιχαηλίδη, ο οποίος ύμνησε τη θυσία του Στροβολιώτη Αρχιεπισκόπου Κυπριανού την 9η Ιουλίου 1821.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων