28/02/2021 28/02/2021 Την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) Καθηγητή κ. Δημήτριο Μπουραντώνη. Ο Πρύτανης συνοδευόταν από τον Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του ΟΠΑ κ. Σπύρο Μπλαβούκο. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε...
28 Φεβρουαρίου, 2021 - 12:01
Τελευταία ενημέρωση: 28/02/2021 - 11:41

Συνάντηση για την επιμόρφωση των Ενόπλων Δυνάμεων

Διαδώστε:
Συνάντηση για την επιμόρφωση των Ενόπλων Δυνάμεων

Την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) Καθηγητή κ. Δημήτριο Μπουραντώνη.

Ο Πρύτανης συνοδευόταν από τον Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του ΟΠΑ κ. Σπύρο Μπλαβούκο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, συμπεριλαμβανομένου του Μνημονίου Συνεργασίας που είχε υπογραφεί το 2015 μεταξύ του ΓΕΕΘΑ και του ΟΠΑ, η αναζωογόνηση των δράσεων του οποίου θα συμβάλει στην κάλυψη της διαρκούς απαίτησης για επιμόρφωση του προσωπικού, με αμοιβαία οφέλη τόσο για τις Ένοπλες Δυνάμεις όσο και για το ΟΠΑ.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων