30/09/2021 30/09/2021 Συνάντηση με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδας κ.κ. Ιερώνυμο είχε σήμερα το μεσημέρι ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. Ο κ. Αρναουτάκης ευχαρίστησε τον προκαθήμενο της ελλαδικής εκκλησίας για το έμπρακτο, ανθρωπιστικό της ενδιαφέρον και την υποστήριξή της στους σεισμόπληκτους. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο, με αφορμή την επίσκεψη του Μακαριωτάτου στην Κρήτη, όπου...
30 Σεπτεμβρίου, 2021 - 17:58
Τελευταία ενημέρωση: 30/09/2021 - 17:55

Συνάντηση Ιερωνύμου-Περιφερειάρχη Κρήτης

Διαδώστε:
Συνάντηση Ιερωνύμου-Περιφερειάρχη Κρήτης

Συνάντηση με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδας κ.κ. Ιερώνυμο είχε σήμερα το μεσημέρι ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. Ο κ. Αρναουτάκης ευχαρίστησε τον προκαθήμενο της ελλαδικής εκκλησίας για το έμπρακτο, ανθρωπιστικό της ενδιαφέρον και την υποστήριξή της στους σεισμόπληκτους.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο, με αφορμή την επίσκεψη του Μακαριωτάτου στην Κρήτη, όπου και επισκέφθηκε την Αρχιεπισκοπή Κρήτης καθώς και τις περιοχές που επλήγησαν από τους σεισμούς.

Ο Περιφερειάρχης καλωσόρισε τον προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας στο νησί, αναφερόμενος στη συμβολική αλλά και την ουσιαστική αξία της επίσκεψης.

Φωτογραφίες-πληροφορίες: cretalive.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων