12/09/2022 12/09/2022 Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, θα μεταβεί την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022, στη Βηρυτό προκειμένου να συμμετέχει στην Τριμερή Συνάντηση Ελλάδας, Κύπρου και Λιβάνου για θέματα Αποδήμων. Αμέσως μετά τη συνάντηση θα υπογραφεί Μνημόνιο Συνεργασίας. Επίσης, ο Υφυπουργός θα επισκεφθεί την Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Βηρυτού και Περιχώρων όπου θα συναντηθεί με τον  Μητροπολίτη Βηρυτού κ. Ηλία....
12 Σεπτεμβρίου, 2022 - 18:30
Τελευταία ενημέρωση: 12/09/2022 - 18:24

Συνάντηση Κατσανιώτη με Μητροπολίτη Βηρυτού και υπογραφή μνημονίου συνεργασίας για θέματα Αποδήμων

Διαδώστε:
Συνάντηση Κατσανιώτη με Μητροπολίτη Βηρυτού και υπογραφή μνημονίου συνεργασίας για θέματα Αποδήμων

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, θα μεταβεί την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022, στη Βηρυτό προκειμένου να συμμετέχει στην Τριμερή Συνάντηση Ελλάδας, Κύπρου και Λιβάνου για θέματα Αποδήμων.

Αμέσως μετά τη συνάντηση θα υπογραφεί Μνημόνιο Συνεργασίας.

Επίσης, ο Υφυπουργός θα επισκεφθεί την Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Βηρυτού και Περιχώρων όπου θα συναντηθεί με τον  Μητροπολίτη Βηρυτού κ. Ηλία. Επίσης, θα μεταβεί στα γραφεία της Ελληνικής Κοινότητας και  θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους της.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων