08/03/2024 08/03/2024 Ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κώτσηρας, μεταβαίνει σήμερα στη Βιέννη, προκειμένου να συμμετάσχει σε εκδήλωση για την επέτειο των 220 ετών της Ελληνικής Εθνικής Σχολής Βιέννης, που θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος Βιέννης, στο πλαίσιο των εορτασμών για την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας. Κατά την παραμονή του στη Βιέννη, ο κ. Κώτσηρας θα...
08 Μαρτίου, 2024 - 19:16
Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2024 - 19:13

Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Αυστρίας θα έχει ο ΥΦΕΞ, Γιώργος Κώτσηρας

Διαδώστε:
Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Αυστρίας θα έχει ο ΥΦΕΞ, Γιώργος Κώτσηρας

Ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κώτσηρας, μεταβαίνει σήμερα στη Βιέννη, προκειμένου να συμμετάσχει σε εκδήλωση για την επέτειο των 220 ετών της Ελληνικής Εθνικής Σχολής Βιέννης, που θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος Βιέννης, στο πλαίσιο των εορτασμών για την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας.

Κατά την παραμονή του στη Βιέννη, ο κ. Κώτσηρας θα συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Αυστρίας, Έξαρχο Ουγγαρίας και Μεσευρώπης κ. Αρσένιο καθώς και με εκπροσώπους ομογενειακών συλλόγων και Έλληνες που ζουν στην Αυστρία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων