04/04/2024 04/04/2024 Σε πολύ καλό κλίμα διεξήχθη σήμερα η προγραμματισμένη συνάντηση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος με τον Γενικό Γραμματέα Θρησκευμάτων του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Γεώργιο Καλαντζή. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν κατά την συνάντηση και αφορούσαν υπηρεσιακά εφημεριακά θέματα ήταν και το πάγιο αίτημα του ΙΣΚΕ που αφορά την...
04 Απριλίου, 2024 - 21:40
Τελευταία ενημέρωση: 04/04/2024 - 22:02

Συνάντηση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος με τον Γεώργιο Καλαντζή

Διαδώστε:
Συνάντηση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος με τον Γεώργιο Καλαντζή

Σε πολύ καλό κλίμα διεξήχθη σήμερα η προγραμματισμένη συνάντηση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος με τον Γενικό Γραμματέα Θρησκευμάτων του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Γεώργιο Καλαντζή.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν κατά την συνάντηση και αφορούσαν υπηρεσιακά εφημεριακά θέματα ήταν και το πάγιο αίτημα του ΙΣΚΕ που αφορά την επανεξέταση συγκεκριμένων αδικημάτων ως προς την συμπερίληψή τους στις παραγράφους 13 κ 14 του άρθρου 347 του Νόμου 4957/ 2022.

Στην συνάντηση παρευρέθη και ο νομικός σύμβουλος του Υπουργείου κ. Κωνσταντίνος Παπαθεοφάνης.

Το Δ.Σ. του Ι.Σ.Κ.Ε. μετά τις εορτές του αγίου Πάσχα θα επισκεφθεί τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων