10/11/2021 10/11/2021 Ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης πραγματοποίησε διαδοχικές συναντήσεις με τον Δήμαρχο Ιλίου κ. Νίκο Ζενέτο, τον Δήμαρχο Μακρακώμης κ. Γιώργο Χαντζή καθώς και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμεών. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε ο Υπουργός με τον κ. Ζενέτο συζητήθηκε, μεταξύ άλλων, η περαιτέρω βελτίωση του συντονισμού και της συνεργασίας μεταξύ του...
10 Νοεμβρίου, 2021 - 17:28
Τελευταία ενημέρωση: 10/11/2021 - 17:22

Συνάντηση Μητροπολίτη Φθιώτιδος με τον ΥΠΕΣ Μάκη Βορίδη

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Φθιώτιδος με τον ΥΠΕΣ Μάκη Βορίδη

Ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης πραγματοποίησε διαδοχικές συναντήσεις με τον Δήμαρχο Ιλίου κ. Νίκο Ζενέτο, τον Δήμαρχο Μακρακώμης κ. Γιώργο Χαντζή καθώς και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμεών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε ο Υπουργός με τον κ. Ζενέτο συζητήθηκε, μεταξύ άλλων, η περαιτέρω βελτίωση του συντονισμού και της συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Εσωτερικών και των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Παράλληλα, τέθηκαν επί τάπητος ζητήματα στελέχωσης των Δήμων, το θέμα της κινητικότητας καθώς και η διαδικασία των απαλλοτριώσεων.

Επιπλέον, στη συνάντηση που ακολούθησε με τον κ. Χαντζή και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμεών συζητήθηκε η δυνατότητα χρηματοδότησης από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» για την κατασκευή έργων οδοποιίας που θα συμβάλλουν και στη διευκόλυνση πρόσβασης σε Μοναστήρια της περιοχής.

Ο Υπουργός παρείχε διαβεβαιώσεις για την αγαστή συνεργασία του Υπουργείου Εσωτερικών με όλους τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην κατεύθυνση υλοποίησης του προγράμματος τους προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων