27/08/2021 27/08/2021 Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο είχε, προχθές, 25 Αυγούστου, η Μεσσήνια βουλευτής Β2 Τομέα Δυτικής Αθήνας, Νάντια Γιαννακοπούλου, που επισκέφθηκε, επίσης, τον Δήμαρχο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, Θανάση Βασιλόπουλο, και τον πρόεδρο του Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Νίκο Ζαχαριά. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της βουλευτή, ο Σεβασμιώτατος,...
27 Αυγούστου, 2021 - 22:34
Τελευταία ενημέρωση: 27/08/2021 - 22:19

Συνάντηση Μητροπολίτη Μεσσηνίας-Νάντιας Γιαννακοπούλου

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Μεσσηνίας-Νάντιας Γιαννακοπούλου

Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο είχε, προχθές, 25 Αυγούστου, η Μεσσήνια βουλευτής Β2 Τομέα Δυτικής Αθήνας, Νάντια Γιαννακοπούλου, που επισκέφθηκε, επίσης, τον Δήμαρχο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, Θανάση Βασιλόπουλο, και τον πρόεδρο του Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Νίκο Ζαχαριά.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της βουλευτή, ο Σεβασμιώτατος, με τον οποίο είχαν εποικοδομητικές συζητήσεις, διακρίνεται για το τεράστιο πνευματικό και κοινωνικό έργο του. Ακόμα, είχε μια εποικοδομητική συζήτηση με τον δήμαρχο Καλαμάτας για τα έργα που προωθεί, με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων της πόλης και την περαιτέρω ανάπτυξή της. Όσον αφορά τη συζήτηση με τον κ. Νίκο Ζαχαριά, ανέφερε ότι έχει σημαντική συμβολή στην έρευνα και την τόνωση της πολιτιστικής δραστηριότητας.

Κλείνοντας, η Νάντια Γιαννακοπούλου εξέφρασε τις ευχαριστίες της, που δέχθηκαν να την συναντήσουν και σημείωσε: «Είναι αδιαμφισβήτητο ότι μετά από αυτές τις συναντήσεις και τους προβληματισμούς που ανταλλάξαμε, αισθάνομαι πιο πλούσια σε ερεθίσματα, ιδέες, προτάσεις».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων