22/11/2022 22/11/2022 Μετά την περιοδεία σε Αίγιο και Κάτω Αχαΐα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την Πάτρα. Το μεσημέρι της Τρίτης 22 Νοεμβρίου 2022 επισκέφθηκε τον πολιούχο Άγιο Ανδρέα, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος ναός στην Ελλάδα. Ο πρωθυπουργός μπαίνοντας στο ναό άναψε ένα κερί και προσευχήθηκε. Στον πρωθυπουργό επεφύλαξε θερμή υποδοχή ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος....
22 Νοεμβρίου, 2022 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 22/11/2022 - 17:21

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Πατρών Χρυσόστομο (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Πατρών Χρυσόστομο (ΦΩΤΟ)

Μετά την περιοδεία σε Αίγιο και Κάτω Αχαΐα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την Πάτρα.

Το μεσημέρι της Τρίτης 22 Νοεμβρίου 2022 επισκέφθηκε τον πολιούχο Άγιο Ανδρέα, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος ναός στην Ελλάδα. Ο πρωθυπουργός μπαίνοντας στο ναό άναψε ένα κερί και προσευχήθηκε.

Στον πρωθυπουργό επεφύλαξε θερμή υποδοχή ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος. Μπροστά από το Σταυρό του Αποστόλου Ανδρέα του προσέφερε ως δώρο μια εικόνα.

Τον Πρωθυπουργό συνόδευαν ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς, ο Υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, ο Υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό και βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Κατσανιώτης, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών αρμόδιος για τις Υποδομές Γιώργος Καραγιάννης, ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού της κυβέρνησης Θανάσης Κοντογεώργης, οι βουλευτές Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής, Ιάσων Φωτήλας και Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης και ο Διευθυντής του Γραφείου Προέδρου της ΝΔ και Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης και ο Διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Βουλή Μιχάλης Μπεκίρης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων