28/11/2022 28/11/2022 Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Βασιλιά Κάρολο Γ’ στο Κάστρο του Windsor. Η συνάντηση, στην οποία ο Πρωθυπουργός συνοδευόταν από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, διεξήχθη σε θερμό κλίμα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κύριο θέμα της συζήτησης αναμενόταν να είναι η αξιοποίηση του κτήματος του Τατοΐου. Ο βασιλιάς Κάρολος, με...
28 Νοεμβρίου, 2022 - 21:59

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Βασιλιά Κάρολο Γ΄

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Βασιλιά Κάρολο Γ΄

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Βασιλιά Κάρολο Γ’ στο Κάστρο του Windsor. Η συνάντηση, στην οποία ο Πρωθυπουργός συνοδευόταν από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, διεξήχθη σε θερμό κλίμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κύριο θέμα της συζήτησης αναμενόταν να είναι η αξιοποίηση του κτήματος του Τατοΐου.

Ο βασιλιάς Κάρολος, με αφορμή την επέτειο 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση, είχε επισκεφτεί την Ελλάδα και το Τατόι, για το οποίο είχε εκδηλώσει έντονο προσωπικό ενδιαφέρον για την ανάδειξη του κτήματος.

Η Αθήνα επιδιώκει ανάλογη ανάδειξη του κτήματος και των εγκαταστάσεων του Τατοΐου και στο πλαίσιο αυτό δρομολογούνται έργα προϋπολογισμού 75 εκατομμυρίων ευρώ, σε πρώτη φάση, για τα οποία θα αξιοποιηθούν πόροι του Ταμείου Ανάκαμψης, του ΕΣΠΑ, του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης και ιδιωτικές δωρεές

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων