21/09/2023 21/09/2023 Οι τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, καθώς και ο συντονισμός ανάμεσα στις δύο πλευρές εξετάστηκαν κατά τη συνάντηση της Τετάρτης του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές. Ο Έλληνας πρωθυπουργός τόνισε χαρακτηριστικά ότι «έκανα τις σχετικές δηλώσεις. Οι συνομιλίες (με...
21 Σεπτεμβρίου, 2023 - 17:45
Τελευταία ενημέρωση: 21/09/2023 - 17:15

Συνάντηση Μητσοτάκη – Χριστοδουλίδη: Ελλάδα και Κύπρος σε απόλυτο συντονισμό

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητσοτάκη – Χριστοδουλίδη: Ελλάδα και Κύπρος σε απόλυτο συντονισμό

Οι τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, καθώς και ο συντονισμός ανάμεσα στις δύο πλευρές εξετάστηκαν κατά τη συνάντηση της Τετάρτης του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός τόνισε χαρακτηριστικά ότι «έκανα τις σχετικές δηλώσεις. Οι συνομιλίες (με τον Πρόεδρο της Τουρκίας) έγιναν σε καλό κλίμα. Από την άλλη, όμως, είναι μία ευκαιρία να επαναλάβουμε τις πάγιες μας θέσεις σχετικά με το Κυπριακό ζήτημα, σε απόλυτο συντονισμό, πάντα, με τον κ. Πρόεδρο». Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης επεσήμανε ότι «ο συντονισμός συνεχίζεται και επαναλαμβάνω, θέλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου για όλα όσα έχω ακούσει».

«Στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ είχα την ευκαιρία να συναντήσω τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ελλάδα και Κύπρος βρισκόμαστε σε απόλυτο συντονισμό για το Κυπριακό ζήτημα», ανέφερε πριν λίγο σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που συνοδεύεται από το σχετικό βίντεο, ο πρωθυπουργός.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων