03/02/2021 03/02/2021 Ο Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α. Αν. Καθηγητής κ. Χρήστος Καραγιάννης συναντήθηκε την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021 με τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη στην έδρα της Περιφέρειας. Κατά την συνάντησή τους, που διεξήχθη σε άριστο κλίμα, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και με πνεύμα συναντίληψης, εξετάστηκε η διαμόρφωση των απαραίτητων προϋποθέσεων για την περαιτέρω...
03 Φεβρουαρίου, 2021 - 22:56
Τελευταία ενημέρωση: 03/02/2021 - 23:02

Συνάντηση Πατούλη με τον Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής

Διαδώστε:
Συνάντηση Πατούλη με τον Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής

Ο Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α. Αν. Καθηγητής κ. Χρήστος Καραγιάννης συναντήθηκε την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021 με τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη στην έδρα της Περιφέρειας.

Κατά την συνάντησή τους, που διεξήχθη σε άριστο κλίμα, συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και με πνεύμα συναντίληψης, εξετάστηκε η διαμόρφωση των απαραίτητων προϋποθέσεων για την περαιτέρω ανάπτυξη της ερευνητικής και εκπαιδευτικής δραστηριότητας και το ζήτημα των υποδομών της Θεολογικής Σχολής. Οι δύο πλευρές δεσμεύθηκαν να συνεχίσουν την εποικοδομητική συνεργασία, η οποία ως σκοπό έχει την προαγωγή της παιδείας και του πολιτισμού.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων