08/08/2019 08/08/2019 Ο Σεβ. Μητροπολίτης Νέας Ζηλανδίας κ. Μύρων (Κτιστάκης) επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη. Ο κρητικός ιεράρχης ευχήθηκε στον Περιφερειάρχη για μια ακόμα γόνιμη και δημιουργική θητεία ενώ ο κ. Αρναουτάκης εξέφρασε την πεποίθησή του πως η προσωπικότητα του νέου ιεράρχη αποτελεί εχέγγυο για μια ποιμαντορία με πολύπλευρη προσφορά για την εκκλησία και την ελληνική...
08 Αυγούστου, 2019 - 13:08
Τελευταία ενημέρωση: 08/08/2019 - 13:19

Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με τον Μητροπολίτη Νέας Ζηλανδίας

Διαδώστε:
Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με τον Μητροπολίτη Νέας Ζηλανδίας

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Νέας Ζηλανδίας κ. Μύρων (Κτιστάκης) επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.

Ο κρητικός ιεράρχης ευχήθηκε στον Περιφερειάρχη για μια ακόμα γόνιμη και δημιουργική θητεία ενώ ο κ. Αρναουτάκης εξέφρασε την πεποίθησή του πως η προσωπικότητα του νέου ιεράρχη αποτελεί εχέγγυο για μια ποιμαντορία με πολύπλευρη προσφορά για την εκκλησία και την ελληνική κοινότητα της Νέας Ζηλανδίας, σημειώνοντας πως η εκκλησία αποτελεί εγγυητή της ενότητας και θεματοφύλακα της πολιτιστικής μας κληρονομιάς για τον απόδημο ελληνισμό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων