16/02/2022 16/02/2022 Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου δέχθηκε την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα, η οποία την ενημέρωσε για τις ενέργειες που γίνονται για ένα σύστημα υγείας φιλικό προς τον πολίτη. Στο πλαίσιο αυτό, αναφέρθηκε στις αλλαγές στον Χάρτη Υγείας με γνώμονα την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας κοντά στον τόπο κατοικίας των ασθενών, σε κάθε σημείο...
16 Φεβρουαρίου, 2022 - 19:33
Τελευταία ενημέρωση: 16/02/2022 - 19:18

Συνάντηση ΠτΔ με την Μίνα Γκάγκα – Έρχεται νέο εμβόλιο

Διαδώστε:
Συνάντηση ΠτΔ με την Μίνα Γκάγκα – Έρχεται νέο εμβόλιο

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου δέχθηκε την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα, η οποία την ενημέρωσε για τις ενέργειες που γίνονται για ένα σύστημα υγείας φιλικό προς τον πολίτη. Στο πλαίσιο αυτό, αναφέρθηκε στις αλλαγές στον Χάρτη Υγείας με γνώμονα την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας κοντά στον τόπο κατοικίας των ασθενών, σε κάθε σημείο της χώρας.

H αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, σε δηλώσεις της στον ΣΚΑΪ τόνισε ότι Μπορούμε να έχουμε ένα βαθμό ελευθερίας, αλλά δεν είναι ώρα για να χαλαρώσουμε.

Όπως επεσήμανε, το φθινόπωρο πιθανώς να έχουμε νέα έξαρση του κορωνοϊού και μπορεί να κάνουμε τότε δύο εμβόλια, ένα για την γρίπη και ένα για τον κορωνοϊό ή και ένα νέο εμβόλιο που να περιλαμβάνει και τα δύο.

Η κυρία Γκάγκα σημείωσε ότι υλοποιείται παράλληλα το Εθνικό Σχέδιο για την αντιμετώπιση των Αγγειακών Εγκεφαλικών Επεισοδίων που θα περιλαμβάνει ειδικά κέντρα σε όλη τη χώρα .

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων