21/12/2020 21/12/2020 Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη θα έχει στο Προεδρικό Μέγαρο στις 11.00 π.μ., η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου, η συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο εντάσσεται στο πλαίσιο των τακτικών μηνιαίων ενημερώσεων. Στην συζήτηση αναμένεται να κυριαρχήσει το θέμα της πανδημίας και κυρίως ο εθνικός σχεδιασμός για τον εμβολιασμό στην...
21 Δεκεμβρίου, 2020 - 8:28
Τελευταία ενημέρωση: 21/12/2020 - 8:34

Συνάντηση ΠτΔ με τον Πρωθυπουργό

Διαδώστε:
Συνάντηση ΠτΔ με τον Πρωθυπουργό

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη θα έχει στο Προεδρικό Μέγαρο στις 11.00 π.μ., η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου, η συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο εντάσσεται στο πλαίσιο των τακτικών μηνιαίων ενημερώσεων. Στην συζήτηση αναμένεται να κυριαρχήσει το θέμα της πανδημίας και κυρίως ο εθνικός σχεδιασμός για τον εμβολιασμό στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μητσοτάκης μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι αναμένεται να εμβολιαστούν στις 28 Δεκεμβρίου ενώ όπως έχει δηλώσει ο πρωθυπουργός θα είναι μαζί με την κυρία Σακελλαροπούλου από τους πρώτους που θα εμβολιαστούν προκειμένου να σταλεί το ανάλογο μήνυμα προς την κοινωνία υπέρ του εμβολιασμού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων