17/06/2020 17/06/2020 Σε συνέχεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στη Βόνιτσα στις 08/03/20, οι κάτοικοι της Παλαίρου συγκεντρώθηκαν αυτή τη φορά στον τόπο τους προκειμένου να συντονίσουν την ομάδα τους και να γίνουν αρωγοί στο έργο που επιτελείται από την Ενωμένη Ρωμηοσύνη. Στη συνάντηση αυτή παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του παραρτήματος της Ενωμένης Ρωμηοσύνης Λευκάδας καθώς και ο Άγιος Καθηγούμενος...
17 Ιουνίου, 2020 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 17/06/2020 - 21:47

Συνάντηση της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ στην Πάλαιρο της Αιτωλοακαρνανίας

Διαδώστε:
Συνάντηση της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ στην Πάλαιρο της Αιτωλοακαρνανίας

Σε συνέχεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στη Βόνιτσα στις 08/03/20, οι κάτοικοι της Παλαίρου συγκεντρώθηκαν αυτή τη φορά στον τόπο τους προκειμένου να συντονίσουν την ομάδα τους και να γίνουν αρωγοί στο έργο που επιτελείται από την Ενωμένη Ρωμηοσύνη. Στη συνάντηση αυτή παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του παραρτήματος της Ενωμένης Ρωμηοσύνης Λευκάδας καθώς και ο Άγιος Καθηγούμενος της Ι.Μ. Φανερωμενης πατερας Νικηφόρος, ο πνευματικός στυλοβάτης αυτής της προσπάθειας. Η εν λόγω ομάδα στη Πάλαιρο είναι πλέον πολυμελης και εκπροσωπείται από τους κ. Ζουμή Χρήστο και Ψυχογιό Γιώργο.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων