19/02/2021 19/02/2021 Καταδεικνύοντας τη στενή σχέση μεταξύ Εκκλησίας και Πολιτείας και την πρόθεση για περαιτέρω συνεργασία ο νέος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος είχε συνάντηση σήμερα με τον Πρόεδρο της Σερβίας κ. Αλεξάνταρ Βούτσιτς. Η συνάντηση έγινε αμέσως μετά την τελετή ενθρόνισης του νέου Προκαθημένου της Σερβικής Ορθοδόξου Εκκλησίας. “Συνάντηση με τον νεοεκλεγμένο Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφύριο, θεματοφύλακα...
19 Φεβρουαρίου, 2021 - 14:28
Τελευταία ενημέρωση: 19/02/2021 - 14:42

Συνάντηση του Αλ. Βούτσιτς με τον νέο Πατρ. Σερβίας

Διαδώστε:
Συνάντηση του Αλ. Βούτσιτς με τον νέο Πατρ. Σερβίας

Καταδεικνύοντας τη στενή σχέση μεταξύ Εκκλησίας και Πολιτείας και την πρόθεση για περαιτέρω συνεργασία ο νέος Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Πορφύριος είχε συνάντηση σήμερα με τον Πρόεδρο της Σερβίας κ. Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

Η συνάντηση έγινε αμέσως μετά την τελετή ενθρόνισης του νέου Προκαθημένου της Σερβικής Ορθοδόξου Εκκλησίας.

“Συνάντηση με τον νεοεκλεγμένο Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφύριο, θεματοφύλακα της σερβικής ενότητας και έναν άξιο κληρονόμο του Αγίου Σάββα”, έγραψε ο κ. Βούτσιτς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναρτώντας μία φωτογραφία από την συνάντηση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων