21/07/2023 21/07/2023 Στο περιθώριο των εργασιών της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (Πα.Δ.Ε.Ε.), που πραγματοποιήθηκε στη Βουλή των Ελλήνων ο Μάξιμος Χαρακόπουλος είχε συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ.κ. Ελπιδοφόρο. Ο επικεφαλής της ΔΣΟ ενημέρωσε συνοπτικά τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής για τα συμπεράσματα της πρόσφατης 30ης Γενικής Συνέλευσης της ΔΣΟ, που πραγματοποιήθηκε στην Χαλκιδική και για την νέα ηγεσία...
21 Ιουλίου, 2023 - 19:30
Τελευταία ενημέρωση: 21/07/2023 - 19:17

Συνάντηση του Αμερικής Ελπιδοφόρου με τον Μάξιμο Χαρακόπουλο για την Αγιά Σοφιά

Διαδώστε:
Συνάντηση του Αμερικής Ελπιδοφόρου με τον Μάξιμο Χαρακόπουλο για την Αγιά Σοφιά

Στο περιθώριο των εργασιών της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (Πα.Δ.Ε.Ε.), που πραγματοποιήθηκε στη Βουλή των Ελλήνων ο Μάξιμος Χαρακόπουλος είχε συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ.κ. Ελπιδοφόρο.

Ο επικεφαλής της ΔΣΟ ενημέρωσε συνοπτικά τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής για τα συμπεράσματα της πρόσφατης 30ης Γενικής Συνέλευσης της ΔΣΟ, που πραγματοποιήθηκε στην Χαλκιδική και για την νέα ηγεσία που εκλέχθηκε.

Επίσης, παρουσίασε το πλαίσιο δράσης που θα αναπτύξει ο θεσμός το επόμενο διάστημα, στο οποίο περιλαμβάνεται και η συνέχιση της επιτυχούς διεθνούς εκστρατείας για την αφύπνιση της κοινής γνώμης για το ζήτημα της μετατροπής της Αγίας Σοφίας της Κωνσταντινούπολης σε μουσουλμανικό τέμενος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων