26/10/2022 26/10/2022 Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότης Μηταράκης στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στις ΗΠΑ, όπου θα παρουσιάσει στον Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, την μεταναστευτική πολιτική που ακολουθεί η Ελλάδα καθώς και την τουρκική προκλητικότητα, θα συναντηθεί και με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο. Την Παρασκευή 28η Οκτωβρίου, θα παραστεί στη δοξολογία στην...
26 Οκτωβρίου, 2022 - 19:45
Τελευταία ενημέρωση: 26/10/2022 - 19:35

Συνάντηση Νότη Μηταράκη με Αμερικής Ελπιδοφόρο και επίσκεψη στον Άγιο Νικόλαο

Διαδώστε:
Συνάντηση Νότη Μηταράκη με Αμερικής Ελπιδοφόρο και επίσκεψη στον Άγιο Νικόλαο

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότης Μηταράκης στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στις ΗΠΑ, όπου θα παρουσιάσει στον Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, την μεταναστευτική πολιτική που ακολουθεί η Ελλάδα καθώς και την τουρκική προκλητικότητα, θα συναντηθεί και με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο.

Την Παρασκευή 28η Οκτωβρίου, θα παραστεί στη δοξολογία στην Ορθόδοξη Εκκλησία του Αγίου Νικολάου στο Flushing της Νέας Υόρκης.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα:

Στις 27 Οκτωβρίου στις 11:30 π.μ (ώρα Νέας Υόρκης) θα συναντήσει τον Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, Csaba Kőrösi.  Στις 12:10 μ.μ. ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, θα παραχωρήσει δήλωση on camera εντός του κεντρικού κτηρίου του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στην Νέα Υόρκη.

Στις 13:05 μ.μ. ο κ. Μηταράκης θα πραγματοποιήσει ενημέρωση στους ανταποκριτές των ελληνικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, εντός της μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ελλάδας στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών. Την ίδια ημέρα, ο Υπουργός θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο.

Την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου ο κ. Μηταράκης θα παραστεί στη δοξολογία της ορθόδοξης εκκλησίας του Αγίου Νικολάου στην περιοχή Flushing της Νέας Υόρκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων