01/12/2020 01/12/2020 Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, συναντήθηκε με τον δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας, Λάμπρο Μίχο, σήμερα Τρίτη, ενόψει του εορτασμού της πολιούχου της πόλης  Αγίας Βαρβάρας στις 4 Δεκεμβρίου. Στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε η κοινή συστράτευση στον αγώνα περιορισμού της πανδημίας. Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κάλεσε τον δήμαρχο να ζητήσει από τους πολίτες να τηρήσουν τα μέτρα...
01 Δεκεμβρίου, 2020 - 13:37
Τελευταία ενημέρωση: 01/12/2020 - 15:13

Συνάντηση του Μ. Χρυσοχοΐδη για τον εορτασμό της Αγίας Βαρβάρας

Διαδώστε:
Συνάντηση του Μ. Χρυσοχοΐδη για τον εορτασμό της Αγίας Βαρβάρας

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, συναντήθηκε με τον δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας, Λάμπρο Μίχο, σήμερα Τρίτη, ενόψει του εορτασμού της πολιούχου της πόλης  Αγίας Βαρβάρας στις 4 Δεκεμβρίου.

Στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε η κοινή συστράτευση στον αγώνα περιορισμού της πανδημίας. Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κάλεσε τον δήμαρχο να ζητήσει από τους πολίτες να τηρήσουν τα μέτρα ώστε να μπορέσουμε του χρόνου να γιορτάσουμε όλοι μαζί όπως είπε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο κ. Μίχος παρέδωσε στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη μια χειρόγραφη επιστολή του Μητροπολίτη Φαναρίου κ. Αγαθάγγελου, στην οποία αναφέρεται πως οι Ιερές Ακολουθίες θα πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών και καλεί τους πιστούς να μην προσέρχονται στον Ιερό Ναό.

πηγή: iefimerida.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων