24/08/2023 24/08/2023 Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, είχε το απόγευμα στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Εξωτερικών Σχέσεων της αμερικανικής Γερουσίας, Ρόμπερτ Μενέντεζ. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης και η Διευθύντρια του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Μαριλένα Ραουνά. Από αμερικανικής πλευράς...
24 Αυγούστου, 2023 - 19:46
Τελευταία ενημέρωση: 24/08/2023 - 19:48

Συνάντηση Χριστοδουλίδη με Μενέντεζ

Διαδώστε:
Συνάντηση Χριστοδουλίδη με Μενέντεζ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, είχε το απόγευμα στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Εξωτερικών Σχέσεων της αμερικανικής Γερουσίας, Ρόμπερτ Μενέντεζ.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης και η Διευθύντρια του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Μαριλένα Ραουνά.

Από αμερικανικής πλευράς παρίστατο η Πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Κύπρο, Τζούλι Φίσερ.

Τον κ. Μενέντεζ και τη σύζυγό του υποδέχθηκε στην είσοδο του Προεδρικού Μεγάρου ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.
Επίσημο δείπνο προς τιμή του Προέδρου της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ Ρόμπερτ Μενέντεζ ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο στο πλαίσιο του παγκόσμιου συνεδρίου Κυπρίων Διασποράς, θα παραθέσει το βράδυ της Πέμπτης, στην οικία του στη Λεμεσό, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης

Σε ανακοίνωση ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρει ότι στο δείπνο θα παρευρεθούν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης συνοδευόμενος από την Πρώτη Κυρία Φιλίππα Καρσερά – Χριστοδουλίδη, η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου, ο Γενικός Εισαγγελέας Γιώργος Σαββίδης, ο πρώην Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος και άλλα ηγετικά στελέχη της ομογένειας.

Αναφέρεται επίσης ότι πριν από δυο χρόνια ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης παρασημοφόρησε τον κ. Μενέντεζ με το Μεγαλόσταυρο του Τάγματος του Μακαρίου Γ’ για τη μεγάλη συνεισφορά του στον αγώνα της Κύπρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων