24/09/2021 24/09/2021 Τη στήριξη της Ελληνικής Κυβέρνησης, καθώς και τη βούλησή του να επισκεφθεί την Ιερά Μονή Σινά, μόλις αυτό καταστεί δυνατό, εξέφρασε στον Αρχιεπίσκοπο Σινά Φαράν και Ραϊθώ, Δαμιανό, ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέα Κατσανιώτης. Κατά τη συνάντησή τους, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικά εγκάρδια ατμόσφαιρα στο γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών, ο κ. Κατσανιώτης ενημερώθηκε για τις...
24 Σεπτεμβρίου, 2021 - 17:29
Τελευταία ενημέρωση: 24/09/2021 - 17:41

Συνάντηση Υφ. Εξωτερικών με τον Αρχιεπίσκοπο Σινά

Διαδώστε:
Συνάντηση Υφ. Εξωτερικών με τον Αρχιεπίσκοπο Σινά

Τη στήριξη της Ελληνικής Κυβέρνησης, καθώς και τη βούλησή του να επισκεφθεί την Ιερά Μονή Σινά, μόλις αυτό καταστεί δυνατό, εξέφρασε στον Αρχιεπίσκοπο Σινά Φαράν και Ραϊθώ, Δαμιανό, ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέα Κατσανιώτης. Κατά τη συνάντησή τους, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικά εγκάρδια ατμόσφαιρα στο γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών, ο κ. Κατσανιώτης ενημερώθηκε για τις πολυσχιδείς δράσεις της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης Σινά και τη σπουδαιότητα του ρόλου της στη διαφύλαξη της ελληνορθόδοξης πολιτισμικής παράδοσης στην περιοχή, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Από πλευράς του, ο Αρχιεπίσκοπος συνεχάρη τον υφυπουργό για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του και τον ευχαρίστησε για τη συνεχή στήριξη που παρέχει η ελληνική πολιτεία στο έργο της Ιεράς Μονής.

ΑΠΕ ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων