07/09/2020 07/09/2020 Τη στήριξη της Ελληνικής Κυβέρνησης προς την Ιερά Μονή της Αγίας Αικατερίνης του Σινά, επανέλαβε ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης κατά τη συνάντηση στο γραφείο του, με τον Αρχιεπίσκοπο Σινά, Φαράν και Ραϊθώ, κ. Δαμιανό. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, ο κ. Βλάσης χαιρέτισε το σημαντικό έργο που επιτελούν οι Σιναΐτες πατέρες, παρά τις...
07 Σεπτεμβρίου, 2020 - 18:25
Τελευταία ενημέρωση: 07/09/2020 - 18:32

Συνάντηση Υφ. Εξωτερικών με τον Αρχιεπίσκοπο Σινά

Διαδώστε:
Συνάντηση Υφ. Εξωτερικών με τον Αρχιεπίσκοπο Σινά

Τη στήριξη της Ελληνικής Κυβέρνησης προς την Ιερά Μονή της Αγίας Αικατερίνης του Σινά, επανέλαβε ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης κατά τη συνάντηση στο γραφείο του, με τον Αρχιεπίσκοπο Σινά, Φαράν και Ραϊθώ, κ. Δαμιανό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, ο κ. Βλάσης χαιρέτισε το σημαντικό έργο που επιτελούν οι Σιναΐτες πατέρες, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, ιδίως την τρέχουσα περίοδο, λόγω της πανδημίας. Στο πλαίσιο αυτό, όπως επισημαίνεται, συζητήθηκαν τρόποι με τους οποίους το υπουργείο Εξωτερικών δύναται να συνδράμει τη Μονή.

Από πλευράς του, όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε τον υφυπουργό για το συνεχές ενδιαφέρον και την έμπρακτη στήριξη της ελληνικής κυβέρνησης, τονίζοντας τη σημασία συνέχισης του έργου της Μονής για τη διαφύλαξη της ελληνορθόδοξης παράδοσης στο Σινά.

 

 

Ο Υφυπουργός με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Σινά, Φαράν και Ραϊθώ κ. Δαμιανό, από την ιστορική Ιερά Μονή της Αγ. Αικατερίνης του Σινά, η οποία χρονολογείται από τον 6ο μ.Χ.

ΑΠΕ ΜΠΕ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων