05/10/2019 05/10/2019 Μία ξεχωριστή συναυλία θα λάβει χώρα για καλό σκοπό στη Νέα Υόρκη. Αναλυτικότερα ο Γιάννης Χατζηλοΐζου, ο οποίος διευθύνει τη Φιλαρμονική της Αθήνας στη Συμφωνία αριθ. 2 του Γκούσταβ Μάλερ, «Η Ανάσταση», θα κάνει το ντεμπούτο του στο Carnegie Hall την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019 στις 8 μ.μ. για να βοηθήσει την Εκκλησία του Αγίου Νικολάου....
05 Οκτωβρίου, 2019 - 10:50

Συναυλία για την Εκκλησία του Αγίου Νικολάου N.Y.

Διαδώστε:
Συναυλία για την Εκκλησία του Αγίου Νικολάου N.Y.

Μία ξεχωριστή συναυλία θα λάβει χώρα για καλό σκοπό στη Νέα Υόρκη. Αναλυτικότερα ο Γιάννης Χατζηλοΐζου, ο οποίος διευθύνει τη Φιλαρμονική της Αθήνας στη Συμφωνία αριθ. 2 του Γκούσταβ Μάλερ, «Η Ανάσταση», θα κάνει το ντεμπούτο του στο Carnegie Hall την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019 στις 8 μ.μ. για να βοηθήσει την Εκκλησία του Αγίου Νικολάου.

Από την πλευρά του ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος καλεί την Ομογένεια σε αυτήν την ξεχωριστή συναυλία στο Stern Auditorium / Perelman Stage στο Carnegie Hall, που διοργανώνεται με πρωτοβουλία της Κατερίνας Ναυπλιώτη Παναγοπούλου, Επίτιμης Πρέσβειρας της Ελλάδας.

Η συναυλία προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία εορτής για τον Ελληνισμό της Αμερικής, ενώ τα έσοδα θα προσφερθούν στην ανοικοδόμηση της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Αγίου Νικολάου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων