13/05/2023 13/05/2023 Το 1ο Συνέδριο με θέμα “Η σημασία του κοινωνικού αντικτύπου” διοργάνωσε  o Εκπαιδευτικός Μη Kερδοσκοπικός Οργανισμός HIGGS  στις 10-11 Μαΐου 2023, στο Σεράφειο Δήμου Αθηναίων. Με επίκεντρο την Φιλανθρωπία συμμετείχαν Χορηγοί, Δωρητές μεγάλων Ιδρυμάτων από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, Κυβερνητικοί Παράγοντες, η Ειδική Γραμματέας Διαχείρισης Προγραμμάτων Ευρωπαϊκού Περιφερειακής Ανάπτυξης, Ταμείου Συνοχής και Ευρωπαϊκού Κοινωνικού...
13 Μαΐου, 2023 - 19:20
Τελευταία ενημέρωση: 13/05/2023 - 19:18

Συνέδριο HIGGS: Φιλανθρωπία και Κοινωνικός Αντίκτυπος με τη συμμετοχή αντιπροσωπείας ΚΕ.Σ.Ο.

Διαδώστε:
Συνέδριο HIGGS: Φιλανθρωπία και Κοινωνικός Αντίκτυπος με τη συμμετοχή αντιπροσωπείας ΚΕ.Σ.Ο.

Το 1ο Συνέδριο με θέμα “Η σημασία του κοινωνικού αντικτύπου” διοργάνωσε  o Εκπαιδευτικός Μη Kερδοσκοπικός Οργανισμός HIGGS  στις 10-11 Μαΐου 2023, στο Σεράφειο Δήμου Αθηναίων.

Με επίκεντρο την Φιλανθρωπία συμμετείχαν Χορηγοί, Δωρητές μεγάλων Ιδρυμάτων από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, Κυβερνητικοί Παράγοντες, η Ειδική Γραμματέας Διαχείρισης Προγραμμάτων Ευρωπαϊκού Περιφερειακής Ανάπτυξης, Ταμείου Συνοχής και Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου (ΕΤΠΑ,ΤΣ & ΕΚΤ), κ. Niki Dandolou, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αθηναίων Κατερίνα Γκαγκάκη, με την οποία το ΚΕ.Σ.Ο- Εκκλησιαστικό ίδρυμα της ΙΑΑ συνεργάζεται στα συνοδευτικά μέτρα του ΤΕΒΑ, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, καθώς και πολλοί εκπρόσωποι φορέων και ΜΚΟ, που έχουν λάβει επιμόρφωση από τον HIGGS.
Μεταξύ άλλων δόθηκε εμφάνιση στο γεγονός:
-κατά πόσο σημαντική είναι,η μέτρηση του Κοινωνικού Αντίκτυπου;
-Ποια είναι η μέθοδος, τα εργαλεία και οι καλές πρακτικές μέτρησης του κοινωνικού αντίκτυπου στην Ελλάδα και Διεθνώς;
-Υπάρχει τρόπος να ενισχυθούν οι επενδύσεις κοινωνικού χαρακτήρα;
Εκ μέρους του ΚΕ.Σ.Ο- Εκκλησιαστικό ίδρυμα της ΙΑΑ συμμετείχαν: η Ειρήνη Χαιρέτη Υπεύθυνη της Κοινωνικής Υπηρεσίας και ο Κωνσταντίνος Σαλεβουράκης Συντονιστής των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων.
    

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων