27/03/2021 27/03/2021 Συνελήφθησαν, την (24-03-2021) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, δύο (2) ανήλικοι ημεδαποί, οι οποίοι κατηγορούνται για τα αδικήματα της απόπειρας κλοπής και της πρόκλησης φθορών. Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι συλληφθέντες, μπήκαν σε παρεκκλήσι στην παραπάνω περιοχή, παραβιάζοντας είσοδο, με σκοπό την κλοπή, χωρίς ωστόσο να το κατορθώσουν,...
27 Μαρτίου, 2021 - 15:03
Τελευταία ενημέρωση: 27/03/2021 - 15:05

Συνέλαβαν ανηλίκους για διάρρηξη σε Παρεκκλήσι

Διαδώστε:
Συνέλαβαν ανηλίκους για διάρρηξη σε Παρεκκλήσι

Συνελήφθησαν, την (24-03-2021) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, δύο (2) ανήλικοι ημεδαποί, οι οποίοι κατηγορούνται για τα αδικήματα της απόπειρας κλοπής και της πρόκλησης φθορών.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι συλληφθέντες, μπήκαν σε παρεκκλήσι στην παραπάνω περιοχή, παραβιάζοντας είσοδο, με σκοπό την κλοπή, χωρίς ωστόσο να το κατορθώσουν, καθώς έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς, ενώ προκάλεσαν φθορές.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

πηγή: lesvospost.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων