24/12/2023 25/03/2024 Στη σύλληψη αλλοδαπού άντρα προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, τον οποίο και έπιασαν επ’ αυτοφώρω να αφαιρεί χρήματα από παρεκκλήσι σε περιοχή της Χαλκιδικής. Όπως αναφέρεται σε σημερινή σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, το προαναφερόμενο συμβάν έγινε στις 22 Δεκεμβρίου 2023 το βράδυ, ενώ όπως επισημαίνεται, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθέντας την...
24 Δεκεμβρίου, 2023 - 13:19
Τελευταία ενημέρωση: 25/03/2024 - 22:17

Συνελήφθη αλλοδαπός για κλοπή από παρεκκλήσι στη Χαλκιδική

Διαδώστε:
Συνελήφθη αλλοδαπός για κλοπή από παρεκκλήσι στη Χαλκιδική

Στη σύλληψη αλλοδαπού άντρα προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, τον οποίο και έπιασαν επ’ αυτοφώρω να αφαιρεί χρήματα από παρεκκλήσι σε περιοχή της Χαλκιδικής.

Όπως αναφέρεται σε σημερινή σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, το προαναφερόμενο συμβάν έγινε στις 22 Δεκεμβρίου 2023 το βράδυ, ενώ όπως επισημαίνεται, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθέντας την ίδια ημέρα νωρίτερα, αφαίρεσε χρηματικό ποσό από παρεκκλήσι σε άλλη περιοχή και αποπειράθηκε να πράξει το ίδιο από μοναστήρι.

Κατασχέθηκε ένα όχημα που χρησιμοποιούσε για την παράνομη δραστηριότητά του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες: ,
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων