28/11/2019 28/11/2019 Η αστυνομία της Κωνσταντινούπολης συνέλαβε  τους διαρρήκτες που είχαν μπει στο σπίτι της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου. Η διάρρηξη είχε γίνει πριν από περίπου δέκα ημέρες, ενώ ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος έλειπε από το σπίτι του εκείνη τη στιγμή. Σύμφωνα με τα όσα είχαν μεταδώσει τα τουρκικά ΜΜΕ, οι διαρρήκτες δεν είχαν πάρει...
28 Νοεμβρίου, 2019 - 8:41
Τελευταία ενημέρωση: 28/11/2019 - 8:24

Συνελήφθησαν οι διαρρήκτες της οικίας του Οικ. Πατριάρχη

Διαδώστε:
Συνελήφθησαν οι διαρρήκτες της οικίας του Οικ. Πατριάρχη

Η αστυνομία της Κωνσταντινούπολης συνέλαβε  τους διαρρήκτες που είχαν μπει στο σπίτι της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου.

Η διάρρηξη είχε γίνει πριν από περίπου δέκα ημέρες, ενώ ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος έλειπε από το σπίτι του εκείνη τη στιγμή. Σύμφωνα με τα όσα είχαν μεταδώσει τα τουρκικά ΜΜΕ, οι διαρρήκτες δεν είχαν πάρει κάποιο αντικείμενο αξίας, ή χρηματικό ποσό. Όμως, τους κατέγραψαν οι κάμερες και χρησιμοποιώντας αυτό το υλικό η αστυνομία κατάφερε να τους ταυτοποιήσει.

Πηγή: euronews.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων