05/06/2020 06/06/2020 Η υμνωδός κα Νεκταρία Καραντζή και η οικογένεια της συνδεόταν πνευματικά με τον Άγιο Πορφύριο τον Καυσοκαλυβίτη. Εκλεκτό πνευματικό του Αγίου Πορφυρίου υπήρξε και η πολυαγαπημένη Αθηνά Σιδέρη, η οποία, σήμερα, 5 Ιουνίου 2020, έφυγε για την χαρά του Κυρίου της. Η Αθηνά Σιδέρη υπήρξε ιδιαιτέρως γνωστή στο ευσεβές πλήρωμα της Εκκλησίας για τις πνευματικές...
05 Ιουνίου, 2020 - 17:42
Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2020 - 13:52

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ – Η Ν. Καραντζή για την κοίμηση της Αθηνάς Σιδέρη

Διαδώστε:
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ – Η Ν. Καραντζή για την κοίμηση της Αθηνάς Σιδέρη

Η υμνωδός κα Νεκταρία Καραντζή και η οικογένεια της συνδεόταν πνευματικά με τον Άγιο Πορφύριο τον Καυσοκαλυβίτη. Εκλεκτό πνευματικό του Αγίου Πορφυρίου υπήρξε και η πολυαγαπημένη Αθηνά Σιδέρη, η οποία, σήμερα, 5 Ιουνίου 2020, έφυγε για την χαρά του Κυρίου της.

Η Αθηνά Σιδέρη υπήρξε ιδιαιτέρως γνωστή στο ευσεβές πλήρωμα της Εκκλησίας για τις πνευματικές ομιλίες της, οι οποίες κυριολεκτικά δακρυρροούσαν το ακροατήριο της, έχοντας ως αναφορά πλήθος βιωμάτων, λόγων και περιστατικών από τον Άγιο Πορφύριο, καθώς η ίδια τον γνώρισε και την ευλόγησε να ομιλεί δια βίου γι’ αυτόν και για την ωφέλεια των απλών πιστών. Η Νεκταρία Καραντζή μίλησε στο Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” και στον συντάκτη Κώστα Παναγόπουλο για τις θύμησες και τα συναισθήματά της, κατ’ αυτήν την ώρα, του χαρούμενου, όπως τόνισε η ίδια, φευγιού της κας Αθηνάς για τους ουρανούς.

“Σήμερα, επί της ουσίας, είναι μία ημέρα χαρμόσυνη και για την ίδια και για τα πνευματικά παιδιά του Οσίου Πορφυρίου και νομίζω για όλους τους οικείους της, γιατί γνωρίζουμε πόσο πολύ λαχταρούσε να έρθει αυτή η μέρα, πρώτον που θα βρισκόταν κοντά στην κόρη της, την Ματίνα, κάτι το οποίο το έλεγε και η ίδια, και θα ερχόταν ξανά σε επαφή με τον αγαπημένο της Γέροντα, που θεωρώ ότι ο Όσιος Πορφύριος την είχε κατά ένα τρόπο “ορίσει”, σε εισαγωγικά, σε αυτήν την ζωή, να υπάρχει και να  μιλάει για να βοηθά ιδιαιτέρως τις οικογένειες που είχαν χάσει παιδιά”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία: Κώστας Παναγόπουλος

Ηχητική υποστήριξη: Κώστας Ταλιαδώρος

Μοντάζ: Μαριάνθη Ματζίρη

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – Εκοιμήθη η πολυαγαπημένη Αθηνά Σιδέρη

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων